Logo Agencja Aktorska SKENE - epizodyści od 1993

Mariusz Chałat

>> wróć do listy osób
 
  • Mariusz Chałat
  • Mariusz Chałat
  • Mariusz Chałat
  • Mariusz Chałat
  • Mariusz Chałat
  • Mariusz Chałat
  • Mariusz Chałat
  • Mariusz Chałat
  • Mariusz Chałat
  • Mariusz Chałat
  • Mariusz Chałat

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1967
Wzrost 176 cm
Waga 76 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów inne
Kolor oczu szare
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Gra na gitarze
Prawo jazdy B
Sztuki walki
Pływanie
Jazda na nartach
Parodiowanie
Języki obce angielski brit.
hiszpański
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Epizodysta
Resume Doświadczenie zawodowe:

Filmografia:

2017 - BOTOKS (rola: Członek komisji ISO)
2017 ? serial KOMISARIAT (rola: Bimal Mahajan - guru sekty)
2016 - PITBULL. NIEBEZPIECZNE KOBIETY (rola: Prokurator)
2016 - odc. 108 w serialu NA SYGNALE (rola: Marek)
2016 - odc. 1495 w serialu BARWY SZCZĘŚCIA (rola: Notariusz)
2016 - odc. 799 w serialu MALANOWSKI I PARTNERZY (rola: Janek Sośnicki, właściciel hotelu)
2015 - odc. 3 w serialu PROKURATOR (rola: Klient Łagockiego)
2015 - odc. 1227 w serialu BARWY SZCZĘŚCIA (rola: Policjant)
2015 - odc. 481 w serialu UKRYTA PRAWDA (rola: Ryszard Głodecki - ojciec)
2014 - odc. 81 w serialu PIELĘGNIARKI (rola: Ojciec dziewczynki)
2014 - odc. 658 w serialu MALANOWSKI I PARTNERZY (rola: Ryszard Mańkowski, właściciel sklepu meblowego)
2014 - odc. 318 w serialu UKRYTA PRAWDA (rola: Janusz Kownacki, właściciel firmy)
2013 - serial W 11 (rola: Piotr Wójcik, ojciec zamordowanej dziewczyny)
2013 - serial W 11 (rola: Bogdan Tomczyk, właściciel agencji pośrednictwa pracy)
2013 - odc. 139 w serialu SZPITAL (rola: Tomasz Pawlikowski)

Inne:

Regularne prowadzenie szkoleń z zakresu prezentacji, autoprezentacji w sferze biznesu. Jako trener rozwoju w/w umiejętności wchodzi w role demonstrując uczestnikom różne formy zachowań wpływających na wizerunek osoby prezentującej. Jest to szeroka paleta zachowań pożądanych jak i antyprzykłady. Praca ta wymaga dużej elastyczności w odgrywaniu ról, co w konsekwencji rozwija i wzmacnia aktorski warsztat.