Logo Agencja Aktorska SKENE - epizodyści od 1993

Angelika Andrys-Koba

>> wróć do listy osób
 
  • Angelika Andrys-Koba
  • Angelika Andrys-Koba
  • Angelika Andrys-Koba
  • Angelika Andrys-Koba
  • Angelika Andrys-Koba
  • Angelika Andrys-Koba
  • Angelika Andrys-Koba
  • Angelika Andrys-Koba

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1989
Wzrost 178 cm
Waga 56 kg
Sylwetka smukła
Kolor włosów ciemny blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży S
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Gra na gitarze
Prawo jazdy B
Pływanie
Siatkówka
Koszykówka
Jazda na łyzwach
Języki obce niemiecki
angielski u.s.a.
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Epizodysta
Resume Wykształcenie:

Od 2012 - Studio Aktorskie Body Art. Fusion Poznań (kurs aktorski)
2011 - 2013 - Uniwersytet Adama Mickiewicza w Poznaniu, Dziennikarstwo i komunikacja społeczna; Specjalizacja: Zarządzanie komunikacją w biznesie
2009 - 2011 - Wyższa Szkoła Dziennikarska im. Melchiora Wańkowicza w Warszawie

Doświadczenie zawodowe:

2010 - Praktyki w TVP Warszawa (reporterka)
2009 - 2010 - Praktyki w radiu TOK Fm (wydawca programu)

Programy:

2012 - Program dla Orange Internet OPERACJA: APLIKACJA (prezenterka / prowadząca)
2012 - Program dla Orange Internet O RETY! GADŻETY! (prezenterka / prowadząca)
2008 - Kanał TV SUPERSTACJA (prezenterka - prowadzenie serwisu informacyjnego na żywo)

Filmografia:

2012 - serial BARWY SZCZĘŚCIA (epizod)
2012 - Serial internetowy ARTHOUSE / projekt studentów PWST (rola: Matylda)
2011 - Film krótkometrażowy CZERWONA BUTELKA / projekt studentów PWST (rola: Kujonka)
2007 - 2010 - Aktorka serialu ZŁOTOPOLSCY (rola: Różyczka Borowa)

Reklamy:

2011 - reklama TV BOBOVITA (rola główna)
2010 - spot wyborczy dla TVP (rola II-planowa)
2010 - kampania NFZ promująca badania mammograficzne (rola II-planowa)
2010 - reklama portalu NASZA-KLASA.PL (rola główna)
2010 - film instruktażowy dla TESCO (główna prowadząca)
2009 - film instruktażowy dla WITTCHEN (główna prowadząca)

Sesje zdjęciowe:

2011 - sesja zdjęciowa dla BOBOVITA (rola główna)
2011 - sesja zdjęciowa dla Kiosk RUCH-u