Logo Agencja Aktorska SKENE - epizodyści od 1993

Wojciech Andrzejuk

>> wróć do listy osób
 
  • Wojciech Andrzejuk
  • Wojciech Andrzejuk
  • Wojciech Andrzejuk
  • Wojciech Andrzejuk
  • Wojciech Andrzejuk
  • Wojciech Andrzejuk
  • Wojciech Andrzejuk
  • Wojciech Andrzejuk
  • Wojciech Andrzejuk
  • Wojciech Andrzejuk
  • Wojciech Andrzejuk
  • Wojciech Andrzejuk
  • Wojciech Andrzejuk
  • Wojciech Andrzejuk
  • Wojciech Andrzejuk
  • Wojciech Andrzejuk
  • Wojciech Andrzejuk
  • Wojciech Andrzejuk
  • Wojciech Andrzejuk
  • Wojciech Andrzejuk

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1971
Wzrost 178 cm
Waga 85 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży L
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Gra na gitarze
Prawo Jazdy A
Prawo jazdy B
Sztuki walki
Szermierka
Pływanie
Rower
Siatkówka
Piłka Nożna
Strzelectwo
Jazda na łyzwach
Kajakarstwo
Języki obce angielski brit.
rosyjski
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Epizodysta
Resume Wykształcenie:

Reżyseria - Akademia Filmu i Telewizji w Warszawie

2007 - Warsztaty aktorskie (Teresa Kotlarczyk)

2006 - Warsztaty Teatralne (Piotr Filonowicz)

1996 - Autorska Szkoła Muzyki Rozrywkowej i Jazzu im. K. Komedy (gitara basowa) w Warszawie

Filmografia:


2017 - odc. 225 w serialu OJCIEC MATEUSZ (rola: właściciel klubu)

2009 - odc. 1210, 1908, 2209, 2403 w serialu NA WSPÓLNEJ (role:Tragarz, hydraulik Grześ, Taksówkarz)

2015 - odc. 1123 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: gość Siedliska)

2015 - odc. 59 w serialu NA SYGNALE (rola: reżyser)

2014 - odc. 1069, 1071 w serialu BARWY SZCZĘŚCIA (rola: Fachowiec )

2012 - ZDJĘCIE (rola: Grabarz Tadeusz)

2011 - odc. 1 w serialu JULIA (rola: Bandzior)

2010 - odc. 1511, 1512 w PLEBANIA (bandyta Fizol)

2010 - 7 MINUT (rola: `Rudy`)

2010 - LINCZ (rola: Kryminalny 1), reż.: K.Łukaszewicz

2009 - serial internetowy POMYDLENI (obsada aktorska - Egzekutor)

2009 - GROBY (rola: pracownik cmentarny), reż.: F.Gańczak (film krótkometrażowy)

2009 - PRAWDZIWA HISTORIA JANOSIKA (żołnierz cesarski z rozpłataną piersią)

2009 - odc. 1210, 1908, 2209, 2403 w serialu NA WSPÓLNEJ (role:Tragarz, hydraulik Grześ, Taksówkarz)

2009 - odc. 650 w M JAK MIŁOŚĆ (nie występuje w napisach - pijaczek)

2009 - 7 MINUT (Rudy)

2009 - odc. 123 w NIANIA (nie występuje w napisach - nauczyciel muzyki)

2008 - odc. 4 w WYDZIAŁ ZABÓJSTW (Konfident)

2008 - odc. 1113,1511, 1512 w PLEBANIA (Siergiej - Agent KGB)

2008 - ZDJĘCIE (Tadeusz)

2008 - ROZMOWY NOCĄ (seksoholik; nie występuje w napisach),

2008 - odc. 89 w KRYMINALNI (Homoseksualista Bjorn Svenson; aktor nie występuje w odcinku, jego twarz widać na zdjęciu w 25. minucie odcinka; nie występuje w napisach)

2007 - odc. 1284,1891, 1904,1891, 1904, 1939 w KLAN (klient restauracji Rosso, gangster)

2007 - odc. 301, 334, 377 w NA DOBRE I NA ZŁE (rola: pedryl,dziennikarz, uczestnik kursu Adam)


Kabaret:

Autorski niemy program kabaretowy

Etiudy:

Prace dyplomowe, filmy krótkometrażowe, klipy