Logo Agencja Aktorska SKENE - epizodyści od 1993

Paweł Dębicki

>> wróć do listy osób
 
  • Paweł Dębicki
  • Paweł Dębicki
  • Paweł Dębicki
  • Paweł Dębicki

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1973
Wzrost 189 cm
Waga 97 kg
Sylwetka postawna
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu piwne
Karnacja ciemna
Rozmiar odzieży XL
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Prawo Jazdy A
Prawo jazdy B
Prawo jazdy C
Spadochron
Pływanie
Windsurfing
Rower
Koszykówka
Piłka Nożna
Piłka Ręczna
Strzelectwo
Jazda na łyzwach
Języki obce angielski brit.
niemiecki
rosyjski
poprzednie
następne
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Epizodysta
Resume Filmografia:

2016 - KOBIETY BEZ WSTYDU (rola: Niemiecki biznesmen, gość Marczak)
2014 - odc. 49 w serialu LEKARZE (rola: Kolega Ryśka Matuszaka)
2008 - odc. 1054 w serialu PLEBANIA (rola: Sportowiec)
2008 - odc. 20 w serialu PITBULL (Obsada aktorska)
2008 - odc. 602, 606 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Robotnik)
2002 - 2007 - serial SAMO ŻYCIE (rola: Dziennikarz w redakcji gazety `Samo Życie`)
2007 - odc. 4 w serialu HALO, HANS! CZYLI NIE ZE MNĄ TE NUMERY! (rola: Żołnierz SS)
2006 - 2007 - POGODA NA PIĄTEK (seria I)
2000 - 2001 - ADAM I EWA (rola: Pracownik ochrony w budynku redakcji - Głosu Dnia)
2003 - odc. 12 w serialu BAO-BAB, CZYLI ZIELONO MI (rola: Żołnierz)
1997 - HISTORIE MIŁOSNE (rola: Policjant pilnujący Zdzisława Filipa na korytarzu sądu)
1996 - WIRUS (rola: Policjant)