Logo Agencja Aktorska SKENE - epizodyści od 1993

Grzegorz Czepułkowski

>> wróć do listy osób
 
  • Grzegorz Czepułkowski
  • Grzegorz Czepułkowski
  • Grzegorz Czepułkowski
  • Grzegorz Czepułkowski

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1973
Wzrost 184 cm
Waga 82 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów brunet
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży L
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Pływanie
Rower
Rolki
Tenis ziemny
Jazda na nartach
Języki obce angielski brit.
Taniec Nowoczesny
poprzednie
następne
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Epizodysta
Resume Filmografia:

2011 - odc. 1, 2, 4, 5, 9, 10, 12, 22-24 w PRZEPIS NA ŻYCIE (kelner Michał)
2010 - BARWY SZCZĘŚCIA (Chłopak Klary)
2010 - KLAN (Narzeczony Miłki)
2010 - odc. 12 w KLUB SZALONYCH DZIEWIC (masażysta Maciek)
2009 - odc. 8 w NAZNACZONY (Bernard Starski - mąż Ewy Kuklińskiej)
2008 - LEJDIS (kochanek Korby - nie występuje w napisach)
2004 - odc. 1 w BULIONERZY (reklamowy młodzian)
2003 - Fila w PSIE SERCE (Jose - bohater telenoweli)
1998 - BILLBOARD (pracownik agencji - nie występuje w napisach)

Prowadzący programy tv:

- MODA I URODA
- KONTENER TV
- QLTURALNA ROZRYWKA